štvrtok 3. apríla 2014

Bezcukrová súťaž - UPDATE


Tak ako, bezcukroví pôstnici? Aká bola Veľká noc? Sladká? Ja sa musím priznať, že som sa po pôste nechcela nejako prejedať, ale... skončilo to tak, že som koláčiky zajedala čokoládovými vajíčkami a čokoládové vajíčka koláčikmi...

Ale poďme k veci: Súťaž
Priatelia, ako som sľúbila, vyhlasujem súťaž pre bezcurových pôstnikov

Súťaž vyzerá takto: Ak ste sa spolu so mnou zúčastnili bezcukrového pôstu v akejkoľvek podobe (alebo ste sa o to aspoň pokúsili, ale nedarilo sa) najneskôr do 30.4. mi napíšte aspoň pár vetami vaše pôstne skúsenosti na túto adresu: sona@kolacikovo.com .

Pre mail, ktorý sa mi bude najviac páčiť, som si pripravila tento darček: Krásnu vintage utierku na riad a k nej ladiace servítky. Keď som ich videla v obchode, hneď ma chytili za srdce a bolo mi jasné, že to bude skvelá cena pre víťaza.


Nechcem však stresovať tých potenciálnych súťažiacich, ktorí si myslia, že ich príbeh nie je ničím zaujímavý ani výnimočný. Preto som si pripravila aj cenu pre jedného náhodne vyžrebovaného súťažiaceho. Hovorí sa, že každý správny muž by pri sebe mal stále nosiť nožík. Toto je však nožík pre každého správneho pekára: Obsahuje radielko, malé strúhadlo (napr. na čokoládu) a ihlicu na skúšanie dopečenosti koláčov.


Dúfam, že sa vám ceny páčia a s radosťou sa zapojíte. Vyberala som ich s láskou :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára