štvrtok 16. júla 2015

Čo je nové v Koláčikove?


Dlho som sa neozvala. Ale žiadne strachy, žijem! A mala som aj dôvod...

Čakám bábätko! No dobre, to samo osebe nie je legitímnym vysvetlením nedostatku nových článkov... Tak poďme hlbšie: Prvý trimester mi bývalo dosť zle a na pečenie (a varenie a väčšinou aj jedenie) som nemohla ani pomyslieť. Neskôr sa nevoľnosti postupne vytratili, ale stále som akosi nemala chuť piecť - jednoducho sa mi nechcelo. Až prednedávnom ma opäť chytil starý zápal a teraz by som už najradšej vypekala od rána do večera, ak by som mala čas.

A čas, to je druhý problém. Neviem, prečo som si predstavovala, že keď raz budem tehotná, tak sa nejako natiahne, aby som všetko stihla... Každopádne sa snažím pripravovať na nového člena rodiny (a zatiaľ sa mi veľmi nedarí; dúfam, že keď nastúpim na materskú, tak to dobehnem) a tiež sa čo najviac stretávať s kamarátmi, lebo viem, že keď malé príde na svet, už to nebude také jednoduché.

Bábätko by sa malo narodiť v októbri (dnes mám vlastne posledný deň druhého trimestra) a dovtedy sa budem snažiť napísať čo najviac článkov. Už mám nejaké premyslené aj nafotené, len ich napísať!

Tak mi držte palce na tejto novej životnej ceste.

A ak chcete vedieť, či budeme mať chlapčeka alebo dievčatko, pozrite si toto zábavné video. Hlavnú úlohu v ňom hrá torta na fotke :-)



Nech sa vám vždy dobre pečie!

Soňa


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS: Ak sa vám tento blog páči, lajkujte stránku Koláčikova na Facebooku! Zverejňujem na nej nie len najnovšie recepty, ale aj kopu zaujímavostí:



2 komentáre: