utorok 28. októbra 2014

Nápady na halloweenske koláčiky (3): Rozkošné


Už sme sa vystrašili dosť, no nie? Preto sa v ďalšom dieli halloweenskeho seriálu pozrieme na koláčiky, ktoré pohladia dušu a vyčaria úsmev na tvári.

Netopier je zvieratko, ktoré má málokto rád. Milučké netopierie kapkejky si však dozaista všetci obľúbia. Postup, ako ich pripraviť nájdete tu.


Pavúčikov sme už v predchádzajúcich častiach mali niekoľko. Ani pri jednom som sa však neusmievala. Pozrite, už sa nemôžu dočkať, kedy ich zjete! Recept a postup na výrobu takejto torty nájdete tu.


Takýchto priateľských duchov vyčarujete jednoducho zo šľahačky alebo vanilkového krému:


Alebo máte chuť na guľatučké múmie?


Stránka My Cake School je známa svojimi podrobnými návodmi na rôzne originálne torty a iné zákusky. Na tomto linku nájdete plné priehrštie rôznych halloweenskych kapkejkov.


Jeseň je obdobím tekvíc a aj posledné dva halloweenske nápady sa budú týkať práve tejto zeleniny. Prvým je návod na štrbavých mafinových zubáčov:


A ak chcete získať tekvicovú farbu, chuť a tvar v podobe milých keksíčkov, návod nájdete v tomto videu:



Zajtra zverejním už poslednú časť tohto krátkeho seriálu o halloweenskych koláčikoch. Bude venovaná všetkým, ktorí si síce chcú užiť oslavu, ale bežné sladkosti si z diétnych či zdravotných dôvodov nemôžu dopriať: Zdravé halloweenske koláčiky.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS: Ak sa vám tento blog páči, lajkujte stránku Koláčikova na Facebooku! Zverejňujem na nej nie len najnovšie recepty, ale aj kopu zaujímavostí:



1 komentár:

  1. Netopiere su nahodou velmi mile zvieratka. Aj v kolacikovej podobe :-)

    OdpovedaťOdstrániť