pondelok 21. marca 2016

Päť dní bezcukrových veľkonočných koláčikov


Tento rok sa tak dobre cítim počas bezcukrového pôstu, že som sa rozhodla čiastočne ho potiahnuť aj do Veľkej noci - tým, že k tomuto sviatku upečiem koláčiky bez cukru. A urobila som výzvu sama pre seba, že vám sem do Veľkého piatku každý deň pridám recept na jeden bezcukrový koláčik.

Tento rok som sa do bezcukrového pôstu pustila s veľkou vervou, no odhodlanie mi dlho nevydržalo. Keďže dojčím a každý deň chodím s malou na trojhodinové prechádzky, potrebujem veľa energie - a tá mi bez poobedných čokoládiek začala veľmi rýchlo dochádzať. Tak som sa po piatich dňoch bez cukru a sladidiel rozhodla zaradiť do jedálnička aspoň med. Vytvorila som si teda nový bezcukrový level 1,5 (ak nemáte poňatia, o čom to tu rozprávam, viac sa o bezcukrovom pôste dočítate v tomto článku). No a momentálne, keď už pôstne obdobie končí, sa cítim výborne. Dokonca som zvažovala, že v tejto "diéte" budem pokračovať do neurčita, ale rozmyslela som si to, lebo, predsa len, tie čokoládky...

Každopádne, na Veľkú noc som sa rozhodla napiecť zdravo. Ak sa chcete pridať, nové recepty budem uverejňovať nasledujúcich päť dní každý deň (držte palce, nech to zvládnem!) priamo sem:



Nech sa vám vždy dobre pečie!

S láskou,
Soňa

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS: Ak sa vám tento blog páči, lajkujte stránku Koláčikova na Facebooku! Zverejňujem na nej nie len najnovšie recepty, ale aj kopu zaujímavostí:



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára